Cine sunt?

Am invățat de-a lungul anilor că ne pierdem timpul în încercarea de a face mereu pe plac celuilalt. Suntem politicoși pentru a nu deranja și egoiști pentru a ne înconjura de oameni. Încă din adolescență negăm propria personalitate pentru a ne încadra în grup. Avem mereu impresia că facem alegeri greșite dacă sunt doar ale noastre și corecte dacă sunt general valabile. Cine sunt cu adevărat? E o întrebare ce nu cunoaște un singur răspuns dar are o singură cale pentru a ajunge la cele mai bune concluzii: acceptarea complexitătii emoționale și cognitive a fiecăruia dintre noi.

Am studiat Psihologie ca o dorință proprie de a găsi resurse teoretice care să îmi explice existența.
Am facut dezvoltare personală cu un terapeut SPER pentru a găsi mecanisme de coping în fața dificultăților.
Am studiat Terapii de Cuplu si Familie ca și program de master pentru a înțelege sistemul în care funcționez și cum acțiunile mele îl afectează.
Lucrez de 9 ani în Consiliere educațională cu cei de la EDUCATIVA pentru că am avut și încă am întrebări despre cum facem alegeri în viața profesională.
Am obținut certificarea de Consilier în carieră de la Colegiul Psihologilor si cea de Consultant în carieră de la NBCC Romania pentru a putea da mai departe tot ce am aflat până acum dar și pentru a învăța alături de cei mai frumoși, complecși, surprinzători și carismatici oameni: adolescenții.

Sunt Formator acreditat CNFPA și scriu în speranța că resursele ce vor putea fi găsite aici vor folosi pentru a echilibra puțin alegerea unei cariere.

Coachingul a venit ca o urmare firească în viața mea profesională și mi-am însușit competențele ICF mulțumită celor de la One2Coach.

Să ne auzim cu bine!
AC